Kyckling/Salami/Soltorkade tomater
Ingredienser
4 kycklingfiléer
0.5 gul paprika
2 msk purjolök
6-7 soltorkade tomater
10 salamiskivor
5-6 dl matlagningsgrädde
2 msk riven parmesanost
7 dl penne pasta
Salt och peppar
Koka pastan enligt instruktioner. Skär kycklingfiléerna i tärningar och bryn dem i en stekpanna tills de har fått en fin färg. Salta och peppra efter smak. Häll sedan över kycklingen i en skål. Bryn purjolöken i en stekpanna och skär sedan paprikan i bitar och lägg i stekpannan. Under tiden skär du de soltorkade tomaterna i mindre bitar och salamin i små fyrkanter. Häll dem i stekpannan med paprikan och purjolöken. Blanda sedan i kycklingbitarna. Tillsätt sedan nästan all matlagningsgrädde och låt allt puttra på låg värme. Häll i parmesanosten och salta och peppra om det behövs.
När pastan är klar, häll över den i stekpannan och tillsätt resten av matlagningsgrädden. Till servering riv lite parmesanost över rätten.
Ser gott ut :)
/ kramkram
jag dör ALLTING ser så sjukt gott ut!! Ni är så duktiga flickor, här ska jag sno många recept! PUSS