Kyckling alá paprika
Ingredienser
4 kycklingfiléer
0.5 strimlad röd paprika
0.5 strimlad gul paprika
0.5 strimlad grön paprika
4 små hackade lökar
10 hackade kalamataoliver
50 g smulad fetaost
5 tomater
1 dl citronsaft
1 dl torrt vitt vin
Bryn paprikan och löken i en stekpanna med hälften av olivoljan tills de mjuknar. Tillsätt sedan kalamta-oliver, tomater och feta. Ta bort stekpannan från spisen. Banka ut kycklingfiléerna tills de blir platta och rulla ihop med paprikablandningen. Fäst med en tandpetare och rulla filéerna i mjölet. Bryn dem gyllenbruna i resten av olivoljan.Tillsätt vinet och citronsaften. Låt sjuda på låg värme tills såsen tjocknar. Servera med klyftpotatis.
Super, detta har ni lyckats med till 100%.
Ett mvg i betyg, eller hur flickor.
Fina bilder och alla fina recept man blir hungrig av alla dessa fina bilder./kram ulrica