Kladdkaka med Mariannefluff
Ingredienser
4 msk kakao
1,5 dl vetemjöl
3 dl socker
2 ägg
En nypa salt
100 g smält smög
En stor näve mini-marshmallows
Mariannefluff
3 dl vispgrädde
1 påse Mariannekarameller
Rör ihop alla ingredienser till kladdkakan och grädda i 150 grader i 35 minuter. Ta ur Mariannekaramellerna, lägg i en påse och linda in i en handduk och krossa dem, till exempel med en kavel. När all Marianne är krossad i små bitar, häll i grädden i en kastrull och värm upp till strax innan den börjar koka, den får inte koka! Häll i Mariannekrosset och rör tills det smält helt. Ställ in gräddblandningen i kylen i minst 6 timmar, eller gärna över natten och vispa sedan upp grädden till ett fluff. Skär upp kladdkakan i bitar och lägg i botten på ett glas eller liknande, lägg sedan på några marshmallows och sedan en klick Mariannefluff.
Baka mig en, tack :)
Den här ser grymt god ut den måste du göra till mig Bella
Den här såg godast ut den vill vi att du bakar när vi kommer o hälsa på. Vi längtar efter dig.kram Gurra o Abbe <3 <3 <3