Kycklinggryta



Ingredienser

4 kycklingfiléer

½ röd paprika

½ gul paprika

1 purjolök

15-20 färska champinjoner

1-2 msk soya

5 dl matlagningsgrädde

Salt och peppar


Koka ris enligt instruktioner. Skär kycklingen i tärningar och bryn i en stekpanna. Smaka av med salt och peppar. Häll över kycklingbitarna i en skål när de har fått en fin färg. Skär paprikan i bitar och bryn tillsammans med purjolöken i stekpannan, häll sedan i de färska champinjonerna, så det också får en fin färg på ytan. Häll sedan över kycklingen igen. Tillsätt matlagningsgrädde och soja. Salta och peppra efter smak. Låt den puttra på låg värme.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0